Hygiejne og solskin

Hygiejne:

En vigtig del af børnehavelivet er hygiejnen. Mange børn og voksne er samlet på et sted og det kræver at vi holder virusser og bakterier på behørig afstand. Dette gøres ved at "undervise" børnene i god håndhygiejne samt toilet besøg. Vi vasker hænder når vi møder ind om morgen, inden morgensamling, når vi kommer ind efter at have været ude og lege, før og efter frokost og frugt samt efter hvert toilet besøg.

Det er vigtigt, at barnet med tiden mestrer denne opgave, således at det bliver en god vane der følger barnet gennem livet.

 

 

 

Solskinspolitik

Forår og sommer er dejlig i Danmark, hvis solen ellers skinner og når vi er ude så meget som vi er, kræver det at vi beskytter børnene bedst muligt.

 

Derfor har vi indrettet vores legeplads således at der skyggefulde steder på legepladsen, hvor børn og voksne kan opholde sig, når solen er allerstærkest - nemlig mellem 12 - 15.  

 

Derfor ser vi gerne at børnene allerede er smurt med solcreme hjemmefra, hvor personalet smører dem igen efter frokost og/eller hvis vi har leget med vand.