Værd at huske

At møde til tiden.

 

Vi ser helst at børnene er mødt kl 9.30. Så holder vi morgensamling, tager på tur eller fortsætter med igangværende projekter.

 

Vi ved godt at ikke alle morgener er ens. Man kan sove over sig og komme for sent ud af døren, eller der er noget andet som gør at man ikke kommer ud af døren i ordentlig tid. Men hvis man kan se på uret at man bliver forsinket og ikke kan være i børnehaven senest kl 09.30, så ringer man til børnehaven og giver besked. Det er selvfølgelig helt i orden at man tager en fridag med sit barn eller man tager en doven morgen og møder lidt senere, men man skal stadig ringe inden kl 09.30.

 

Vi er nødt til at vide hvad vi kan regne med hvad der kommer af børn. Lige meget om det er almindelig hverdag eller under en ferieperiode, da vi specielt under ferieperioder, prøver at fordele personalet på den måde så hvis der ikke kommer så mange børn, så man kan få afviklet noget afspadsering. Hvis vi gerne vil på tur (planlagt/spontant tur), går vi kl 09.30, for at få mest muligt ud af dagen, men hvis man ringer og siger at man bliver 5 - 10 min forsinket, så venter vi selvfølgelig.

Men er vi først gået, kan man ikke afleverer når vi er ude og ej heller til de andre stuer. Selvom vi ikke tager en tur ud i det blå, og det er ofte man kommer meget senere end 09.30, så går barnet glip af de forskellige projekter, aktiviteter og de sociale aspekter der forefindes om formiddagen, hvor tiden er der til de forskellige ting.

 

Så derfor er det vigtigt at man møder senest kl 09.30 og skulle man forsinket, syg, til lægen, så ring inden 09.30, så vi ved hvad vi har at regne.

 

 

Løbecykler, løbehjul osv.

De børn som fra tid til anden har en cykel, løbecykel, løbehjul osv med, skal det låses fast ude på gaden.
Hvis man aflevere sit barn ovre i børnehaven om morgen og barnet har et af de ovenstående transport midler med, så er det der det bliver resten af dagen og omvendt, hvis man aflevere på legepladsen, da børnene ikke skal cykle/løbe på dem når man går til og fra, mens de er i børnehaven.
Det handler helt enkelt om trafiksikkerhed. Når vi går til eller fra legepladsen, er det to og to, hånd i hånd. Langt fra alle kan finde ud af at styre og gå samtidig, plus at holde øje med hvad der sker omkring dem. Personalet skal heller ikke slæbe på deres ting, da de skal have hænderne fri og overblik på børn og omgivelser.

.
Så cykler, løbecykler osv, BLIVER hvor I aflevere. Hvis I er bange for at det bliver stjålet, kan man jo bruge en cykel lås. Og skulle det ske at en af disse ting bliver låst inde på legepladsen (fordi det ikke kan stå udenfor og være låst fast), går vi ikke over og låser op for jer. I må vente med at få det igen til dagen efter eller tage det med retur når I aflevere om morgen.